Afdelingsledenvergadering

Afdelingsledenvergadering

In verband met de aankomende AV van 20 november 2021 en niet wetende wat de coronaregels in november kunnen zijn heeft het bestuur besloten een vervroegde ALV te houden.

Agenda:

  1. Opening en vaststellen agenda
  2. Medelingen
  3. Begroting 2022
  4. Mandaat afgevaardigden AV 20-11-2021
  5. Voorbereiding NGV AV 20-11-2021 (Alleen van toepassing wanneer de stukken daarvoor door het HB aangeleverd zijn.)
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

Aanmelden verplicht: Omdat op dit moment nog niet geheel bekend is hoeveel personen er per bijeenkomst in de zaal mogen is aanmelden voor deze afdelingsbijeenkomst verplicht. Uw aanmelding kunt vóór 24 oktober sturen naar: furrerkroes@casema.nl Graag uw telefoonnummer in de aanmelding vermelden voor het geval wij op het laatste moment genoodzaakt zijn af te zeggen. Neem uw corona pas app mee. Wij weten niet of de kerk daar om gaat vragen.Het adres van de Thomas Kerk is:

Prinses Irenestraat 36 in Amsterdam

Deze locatie ligt op loopafstand van Station Zuid. Het station is met de trein en diverse bussen te bereiken. Ook kan metro 50, 51 en 52 genomen worden. Vanuit Westwijk bereik je station Zuid ook met tram 25. Vanaf Station Zuid gaat tram 5 richting het Centrum en heeft een halte Prinses Irenestraat. Deze tram kun je dan ook vanuit de stad richting de Prinses Irenestraat nemen.

Als je uit het station komt aan de noordzijde loop je door naar de Prinses Irenestraat. Daar ga je naar rechts en na ongeveer 100 m ligt de kerk aan de linker hand. Autobezitters vertellen dat je het best een parkeerplek aan de zuidzijde van het station kan zoeken want dat deel valt in een goedkopere parkeerzone dan aan de noordzijde.